Състав на ОИК Ихтиман

Председател

 1. Стефани Владимирова Балабанова Добрева

Зам. председатели

 1. Владимир Иванов Танкишев
 2. Илия Богданов Белитов

Секретар

 1. Антоанета Георгиева Попова

Членове

 1. Борислав Николов Колев
 2. Даниел Лазаров Грънчаров
 3. Зоя Иванова Иванова
 4. Ирена Иванова Балджийска
 5. Исидор Венелинов Боянов
 6. Мария Богомилова Вакарелийска
 7. Силвия Бойкова Арнаутска
 8. Стефани Владимирова Балабанова
 9. Стоимен Славейков Арангелов
 10. Таня Климентова Глигова

Календар

Решения

 • № 39-МИ / 16.01.2022

  относно: Разглеждане на резултатите от 2 – ри тур от произведените частични избори на 16 януари 2022 год. за кмет на кметство с. Вакарел и вземане на решение за избор на КМЕТ НА КМЕТСТВО ВАКАРЕЛ, въз основа на получените данни от протоколите на СИК.

 • № 38-МИ / 16.01.2022

  относно: Определяне на членове на Общинска избирателна комисия – Ихтиман, които да предадат на Централна избирателна комисия екземплярите от протоколите и решенията на Общинска избирателна комисия – Ихтиман за избиране на кмет на кметство с.Вакарел, община Ихтиман, област Софийска, разписките от компютърната обработка на протоколите на секционните избирателни комисии, копие от компютърната разпечатка на данните за протокола и решението на общинска избирателна комисия, предоставени от изчислителния пункт, два броя на технически носители с числовите данни от обработка на протоколите на секционните избирателни комисии.

 • № 37-МИ / 16.01.2022

  относно: Определяне на членове на Общинска избирателна комисия – Ихтиман за предаване на избирателните списъци на ТЗ ГРАО – София област след провеждането на втори тур на частичен избор за кмет на кметство с.Вакарел, община Ихтиман, област Софийска, насрочени за 16 януари 2022 год.

всички решения